Top Talents Connected 2020

Cei mai buni 500 de tineri din România sunt așteptați să se înscrie la Top Talents Connected 2020

 

 

Catalyst Solutions anunță organizarea evenimentului Top Talents România pe data de 18 și 19 noiembrie, în cea de-a 13-a ediție, care de data aceasta va avea loc exclusiv în mediul online și va deveni cel mai mare eveniment online din țară, dedicat tinerilor cu potențial. Ediția Top Talents România Connected 2020 va reuni cei mai buni 500 de tineri din România: studenți în ani terminali, masteranzi, proaspăt absolvenți sau tineri care studiază în afara țării și companii de renume care se află în căutarea acestora.

 

Participarea la eveniment este gratuită în baza înscrierii pe www.hipo.ro/toptalents până pe data de 10 noiembrie. Pentru a avea cât mai multe șanse de a fi selectați, participanții trebuie să bifeze cel puțin unul dintre criteriile de mai jos:

  • să aibă expunere internațională prin programe dedicate tinerilor (Work&Travel, Erasmus etc);
  • se se fi implicat în acțiuni de voluntariat sau ONG-uri studentești;
  • să aibă rezultate academice foarte bune, participare la olimpiade, la sesiuni de comunicări știintifice;
  • să fi participat la activități extracurriculare: internship, traininguri/workshopuri etc.

 

 

Urmând tradiția ultimilor 12 ani, Top Talents România Connected revine și în 2020 în ajutorul tinerilor cu sau fară experiență și a angajatorilor de top din România, dorind să păstreze la același nivel interacțiunea dintre companiile participante și potențialilor angajați. Așadar pe parcursul celor 2 zile de eveniment, tinerii vor avea ocazia să participe la workshopuri special concepute pentru a ajuta la dezvoltarea lor profesională și personală, să interacționeze cu reprezentanții companiilor participante și astfel să ajungă mai aproape de oportunitatea de carieră dorită.

 

“A fost prima ediție Top Talents la care am participat și pot spune sincer că voi reveni cu drag și anul viitor. A fost o experiență de nota 10 unde am avut posibilitatea să îmi pun în practică creativitatea, ideile și am participat la niște conferinte foarte inspiraționale de unde am plecat cu multe idei și sfaturi practice.” – participant Top Talents 2019

 

Primele companii care au confirmat participarea la Top Talents Connected sunt: Austrian Business Agency, BOSCH România, JTI România, Philips și Ursus Breweries, iar lista se află în curs de actualizare.

 

Anul acesta evenimentul va oferi insight-uri valoroase despre trendurile și inovațiile de pe piața muncii, despre care vor fi competențele și joburile viitorului prin abordarea temei „Design Your Career for the Future of Work”, prin sesiuni live precum: Conference Keynote, Live Panel Webinar, Digital Speed Interviews, Networking Career Launch etc. Primul speaker internațional care și-a confirmat prezența este Daryl Woodhouse – Mental Health, Business Productivity & Wellness Speaker care va aborda tema “Why smart work and mental fitness drive the best career and business success”.

 

 

Pentru a contribui la procesul de învățare și dezvoltare a tinerilor participanți, evenimentul îi va menține activi prin jocuri interactive și prezentări precum: concursul Treasure Hunt care va avea loc pe parcursul celor două zile de eveniment la standurile companiilor, masterclass susținute de reprezentanții companiilor, The Infinite Loop powered by Universum Events – un business game  care le va pune la încercare tinerilor spiritul de echipă și agilitatea și un moment de amuzament susținut de Trupa Obligo printr-un Improve Show.

 

Cei mai activi dintre participanții celor două zile de eveniment, vor fi răsplătiți cu Diploma Top Talents, care atestă implicarea și dedicarea tinerilor talentați.

 

Tinerii interesați să participe la Top Talents Connected, se pot înscrie până pe data de 10 noiembrie, accesând site-ul www.hipo.ro/toptalents unde pot afla mai multe detalii despre cele două zile de eveniment.

 

 

 

 

 

Despre Catalyst Solutions:

 

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 14 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum :

  • www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc online în Timișoara și la nivel Național pe www.hipo.ro;
  • DevTalks, eveniment care reunește profesioniști IT pasionați de Web, Java, Security, Big Data & Cloud, DevOps, Emerging Tech, Product Management, Digital Transformation, Mobile, QA&Testing și SAP
  • Top Talents România Connected, program care identifică și premiază cei mai valoroși tineri români;
  • Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață, care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum și așteptările pe care candidații le au de la aceștia.
5.11.2020