Pál Frenák revine la Cluj

Teatrul Studio M din Sfântu Gheorghe prezintă vineri, 7 septembrie, ora 20.00, în Sala Studio a Teatrului Maghiar de Stat Cluj, spectacolul Pomană, în regia și coregrafia lui Pál Frenák, coregraf francezo-maghiar cunoscut la nivel mondial. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete a Teatrului sau online de pe site-ul www.biletmaster.ro.

Spectacolul ne prezintă o pomană imaginară, un eveniment la care totul este în același timp ascuns și vizibil. Într-un univers aflat la limita dintre fantastic și realitatea dură, relaţiile interumane devin din ce în ce mai complicate, atunci când lucrurile sunt trecute sub tăcere. Coregrafia îmbină stilul de dans inedit al lui Pál Frenák cu limbajul semnelor. Rezultă un joc al mișcărilor lineare și al comunicării dincolo de cuvinte. Din contactul dintre cotidian și haos ia naștere o realitate accesibilă, tangibilă.

Evenimentul este organizat în cadrul turneului național al coproducției realizate de Studio M & Compagnie Pal Frenak. Turneul este susținut de către Administrația Fondului Cultural Național, Uniunea Teatrală din România, Fundația Bethlen Gábor, Fundația Communitas.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

4.9.2018