Bursa de Educație InfoTrafic: campanie pentru surorile Bud

Bursa de Educație InfoTrafic: campanie pentru surorile Bud – o nouă campanie de strângere de fonduri.

De data aceasta, beneficiare vor fi două surori din Baia Sprie, Maramureș, care și-au pierdut tatăl în această vară, în urma unei boli necruțătoare. Delia și Camelia au 12, respectiv 16 ani, și au rămas numai cu mama lor, care are nevoie de sprijin, la rândul ei. Nu e ușor să îți pierzi partenerul atât de fulgerător, să simți că îți fuge pământul de sub picioare și totuși să mergi mai departe, pentru copiii tăi.

Aici intervenim noi, echipa InfoTrafic: ne-am propus să adunăm o comunitate în jurul familiei Bud și să le ajutăm pe cele două surori să își termine liceul.

Avem deja experiența campaniilor trecute, în care am ajutat și alți copii să învețe și să ajungă mari, pe picioarele lor. Primul pas a fost deja făcut: am realizat un parteneriat cu Asociația Christiana, care va gestiona fondurile strânse de la sponsori și le va acorda fetelor o bursă lunară.

Cum ne poți ajuta?

Donează orice sumă, oricât de mică, în contul Asociației Christiana:*RO68RNCB0106001668730010*.

Te rugăm să menționezi pe ordinul de plată ”Contribuție Bursa de Educație InfoTrafic”. Sau poți intra aici și să completezi formularul, pentru ca noi să putem urmări mai ușor donatorii pentru Bursa de Educație InfoTrafic.

Din banii strânși pentru surorile Bud, Asociația Christiana le va oferi câte o bursă lunară în valoare de 400 de lei.

Reamintim ce am făcut până acum:

În parteneriat cu Fundația Comunitară Cluj, am participat la Swimathon între 2011 și 2016, pentru a sprijini în anii de liceu doi tineri inteligenți, care doreau să meargă la școală, dar aveau posibilități materiale reduse.

Am strâns fonduri de la sponsori, pentru ca Dorel să își termine liceul – și a reușit! A terminat în 2015 și acum are o meserie din care se întreține singur și își ajută familia.

În perioada 2015 – 2018 am strâns fonduri pentru Roxana, pentru ca ea să primească o bursă lunară și să meargă la școală cu mai puține griji. Acum, Roxana tocmai și-a început viața de studentă, la Facultatea de Informatică, secția germană, Universitatea ”Babeș-Bolyai”.

Toată istoria campaniilor se poate vedea pe site-ul bursadeeducatie.infotrafic.biz <https://bursadeeducatie.infotrafic.biz/>.

 

Cum se poate dona?

Echipa Infotraficsusține și în acest an școlar un caz mai special de sprijin în educație, a două fete rămase orfane de tată în această vară. Ele sunt Delia și Camelia și împreună cu Asociația Christiana demarăm o acțiune de strângere de fonduri pentru a le putea oferi o bursă lunară fiecărei fete de 200 lei/lună pentru cele necesare finalizării cu succes a anului școlar 2018-2019.

Astăzi încercăm să construim o comunitate care să le susțină pe Delia și Camelia , cel puțin până vor termina liceul și vor deveni adulți.

Avem deja experiența campaniilor trecute, în care am ajutat și alți copii să învețe și să ajungă mari, pe picioarele lor.

Cum ne poți ajuta?

Donează orice sumă, oricât de mică, în contul Asociației Christiana: contul IBAN RO68RNCB0106001668730010, deschis la Banca BCR Cluj. Te rugăm menționezi pe ordinul de plată ”Contribuție Bursa de Educație InfoTrafic”.

Sau poți intra aici (https://goo.gl/forms/7XokoabX0f2Jf8ni2) și să completezi formularul, pentru ca noi să putem urmări mai ușor donatorii pentru Bursa de Educație InfoTrafic.

21.11.2018