Alexandra Ușurelu încheie cele 2 turnee cu anunțarea unui nou concert și o lansare de cântec

Inca de pe data de 14 ianuarie, Alexandra Usurelu si-a invitati ascultătorii la o plimbare de aproape doua luni pana “La capatul lumii”, prin cele doua turnee, “Povestesti si Calatoresti la Carturesti” si “#PUR”, desfasurate in paralel in intreaga tara.

Dupa valul de emotii de la Teatrul National, unde Alexandra Usurelu a deschis turneul #PUR printr-un concert sold-out cu 900 de persoane in public, frumoasa cantareata a incheiat turneul cu un concert la Timisoara, tot cu casa inchisa, unde biletele s-au vandut inca din primele zile dupa anuntarea acestuia.
Pe langa concertele sustinute în turneul #PUR alaturi de cvartetul de coarde Muse Quartet, artista si-a dat intalnire cu prietenii ei intr-o formula mai restransa, cu pian (Bobby Stoica), intr-un mediu mai intim, in librariile Carturesti din 9 orase mari din tara.

Mii de kilometri parcursi, sute de emotii, multi decibeli de aplauze si zeci de imbratisari, toate au incarcat-o pe Alexandra Usurelu cu multa energie pozitiva pentru finalizarea celui de-al doilea album, la care lucreaza in prezent, dupa cum marturiseste: “Este o experiență deloc ușoară să desfășori două turnee în paralel. Pe lângă organizare și determinare, e nevoie și de multă rezistență fizică, dar când îți dorești foarte mult să ajungi mai aproape de oameni, și nu oricum, ci cu două concerte diferite, reușești să-ți aduni toate resursele și să faci o sărbătoare din fiecare concert. Eu așa am simțit. În toate locurile unde am fost, oamenii ne-au primit cu brațele deschise și am fi vrut să nu se încheie atât de repede turneele. În același timp, îmi doresc să pregătesc și cântece noi. Pentru asta, avem nevoie de timp și liniște, așadar după aceste două turnee vom lua o pauză de la concerte sau cel puțin vom cânta mai rar. Pe 8 martie vom lansa în București, la „Biutiful”, primul cântec de pe al doilea album, cu tot cu videoclip. Se numește „Suflet, rămâi pur”. ”

Cu toate ca abia a incheiat cele doua turnee, Alexandra Usurelu va canta pe 8 martie, de Ziua Femeii, la Biutiful by Fratelli, unde va lansa noua ei melodie “Suflet, ramai pur”, alaturi de band-ul său, Muse Quartet si Cristina Raducan la flaut.

“La capatul lumii” este unul dintre cele mai bine vandute albume lansate in mod independent din Romania. Cu 270 de concerte susținute în ultimii trei ani în cea mai mare parte pe bilete și peste 10.000 de albume vandute, Alexandra Usurelu devine, astfel, cea mai bine vanduta artista indie.
Al doilea album al artistei este programat a fi lansat in luna noiembrie a anului 2016.

Mai multe detalii despre concert si despre lansarea primului cantec de pe cel de-al doilea album, aici: https://www.iabilet.ro/site/event/24743/

2.3.2016