ZILELE CLUJULUI – câștigători

ZILELE CLUJULUI, EDIȚA A VII-A, 25-28 MAI 2017

       

Promenada Cărților a debutat cu o noutate anul acesta, micilor cititori oferindu-li-se pe lângă literatura specifică copilăriei, un atelier de desen, Desenăm, ne jucăm!

Și pentru că tema de anul acesta a Zilelor Clujului a fost inovația, cei mai mici locuitori ai urbei de pe Someș au exprimat în desene cum au știut ei mai bine ce înseamnă a inova și ce anume își doresc ei cel mai mult din partea municipalității.

Și nu puține au fost dorințele lor: zgârie-nori, cluburi de pictură și jocuri, parcuri și livezi cu meri, magazine de dulciuri și clătite gratis, unicorni… un întreg univers ludic, magic, dar și foarte serios,

62 de copii au participat la prima ediție a atelierului de desen, iar trei dintre norocoși au primit premii din partea sponsorilor, ca urmare a participării tuturor la tombolă.

Premiul I: Chiș Maria Alexandra, 5 ani

Premiul II:  Hale Ștefi, 6 ani

Premiul III: Turcanu Tudor, 8 ani

Atelierul s-a desfășurat de vineri până duminică, la reușita lui contribuind: Karin Hann (Primăria municipiului Cluj-Napoca), Anca Badea – pictoriță, absolvenă a UAD și voluntarele:

Bogdana Arabolu, Bianca Craus, Ana Maria Diosan, Mihaela Grigor, Andreia Lazea, Alexandra Lupșe, Andreea Mureșan, Carmen Raicu, Teodora Siboiu, Anamaria Spurigan.

 

Premiile au fost oferite de către sponsorii noștri: Clujul de buzunar, HIPIC Călărie Cluj,  Oriflame, Filiala Cluj, Priky & You, Sonotra IT, Trattoria Fiorentina, cărora le mulțumim.

29.5.2017