Try-Outs Virtus Antiqua

Ziua de sâmbătă se anunță o zi cu și despre reenactment istoric. Sub deviza ‘Intră în pielea unei legende’, asociația Virtus Antiqua se pregăteşte să primească în rândurile sale noi curajoși pasionați de inedit și aventură.
Așadar, dacă vrei să fii un gladiator sau gladiatoare, soldat sau dansatoare, sau chiar și doar un simplu civil roman, prinde provocarea și hai la Try-Outs Virtus Antiqua sâmbătă, în 8 aprilie, în Parcul Colina din Mănăștur. Totul cu începere de la ora 11 dimineața. Acolo îi vei cunoaște pe cei din Virtus Antiqua și vei avea ocazia să intri în povestea lor. Prin probe dinamice, de îndemânare, vei afla exact ce ți se potrivește.
Nu-ți face griji pentru povestea ta și hai să o descoperim împreună!
Virtus Antiqua este o asociație de reenactment istoric care își focusează atenția asupra perioadei Antice a României. De 7 ani continuă să ofere publicului spectacole de calitate, având în sfera lor momente din cadrul unei școli de gladiatori, aşa cum erau ele acum 2000 de ani. Reconstituie momente de luptă sau strategie militară, dar totodată prezintă într-un mod interactiv viața civilă și religioasă din perioada respectivă.
Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook Virtus Antiqua sau la numărul de contact de pe afiș.

https://www.youtube.com/watch?v=l88FqwxUc5U

6.4.2017