Totul despre Parenting

Totul despre Parenting: provocari, bucurii, vulnerabilitati si

trairea unei experiente depline

 

Cresterea copiilor responsabili, independenti, cu stima de sine ridicata este un roller-coaster emotional prin care trec parintii indiferent de cat sunt de pregatiti. Nevoia informatiilor clar definite si verificate o resimte fiecare parinte in relatia cu copilul sau, de aceea, educatia continua reprezinta sursa esentiala.

Au mai ramas doar doua saptamani pana la evenimentul The Woman Parenting Workshops dedicate parintilor implicati activ in cresterea propriilor copii. Eveniment conex organizat sub umbrela companiei The Woman se desfasoara in 24 mai la Hotel Platinia Luxury Suites pentru a puncta teme esentiale precum:

  • Cum sa cresti un copil cu incredere in sine
  • Cum sa folosesti jocurile in dezvoltarea copilului tau
  • ​​Bullying si cum sa ajutam copiii in combaterea sa
  • Rolul femeii in crearea unui mediu de familie potrivit
  • Imbinarea rolului de mama cu cel de antreprenor

Speakerii prezenti la eveniment care asigura o experienta deplina parintilor sunt: Nadia Tataru (General Manager @ Radio Itsy Bitsy), Domnica Petrovai (Founder @ Mind Education Health and The School for Couple), Monica Reu (President @ The Romanian Association for Nonviolent Communication), Nicolle Stanese (TV Host) si Alexandra Gorea (Psychologist and Founder @ Playful Learning).

Evenimentul este gandit sub forma unui workshop interactiv, avand ca scop impartasirea bucuriilor si a provocarilor de a creste un copil.

Constientizarea vulnerabilitatilor – Fericirea unei familii?

Domnica Petrovai, cunoscutul psiholog clinician pr. si psihoterapeut, dar si fondatorul companiei Mind Education Health si al Scolii pentru Cuplu va vorbi in cadrul evenimentului despre contributia femeii la un cuplu si o familie constienta. Femeia, la fel ca barbatul, are propriile ei daruri, nevoi, limite, calitati si vulnerabilitati si are deopotriva, o contributie profunda in modul in care construieste cuplul si familia.

Ce inseamna o femeie constienta de propriile ei nevoi si vulnerabilitati, cum are grija de ea si cum ofera copiilor spatiul de a fi ei, cu propria lor identitate sunt doar cateva aspecte punctate de Domnica in 24 mai la The Woman Parenting Workshops.

 

„Eu inca nu am intalnit un adult care sa nu aiba nevoie de un sprijin in procesul lui de transformare si evolutie personala. Este si motivul pentru care cred ca proiectele care sprijina comunitatile si care sustin o evolutie sanatoasa sunt vitale acum.”, a declarat pentru The Woman Domnica Petrovai.

Cel mai frumos greu din lume – viata de familie vs. viata profesionala

Echilibrul dintre viata de familie si cea de antreprenor este o adevarata provocare in contextul social actual, intr-o lume a vitezei si conectata in permanenta la tot ceea ce se intampla in jur. Nicolle Stanese, ambasador al Asociatiei „BABY CARE SIBIU” inca din anul 2012, va puncta solutii personale in acest sens. Sprijinind ingrijirea in cele mai bune conditii a nou-nascutilor internati in terapia intensiva neonatala, Nicolle este membru activ si in numeroase fundatii si asociatii, membru de onoare „Crucea Rosie Sibiu”.

Activitatea in televiziune a inceput in anul 2008, cu prezentarea emisiunii Servus Sibiu, timp de 3 ani. A fost moderator al show-ului culinar Bake Off Romania la PRO TV, iar in 2014, Nicolle a fost prezentator Eurovision Romania, cel mai important concurs muzical al anului.

Despre eveniment

The Woman Parenting Workshops cuprinde, dincolo de workshop-urile propriu-zise, o zona expozitionala cu diverse oportunitati de business si produse atractive, un mediu intim, cald care faciliteaza networkingul parintilor dornici de o dezvoltare continua.

Evenimentul este organizat de The Woman, compania ce reprezinta sursa de inspiratie profesionala si personala a antreprenorului feminin. Compania The Woman este ancorata in realitatea sociala, la curent cu tot ce se petrece la nivel mondial. The Woman motiveaza, educa si celebreaza Femeile Lider care se implica si produc schimbari pozitive in comunitatea din care fac parte.

Companiile care sustin dezvoltarea educatiei in Romania precum si acest eveniment sunt:

Silver Partner:  Aegon, Oriflame

Partners: NIVEA, Platinia Luxury Suites, Nola, Petit Bebe, Best Kids

Supported By:  Mediadome, PMA Invest, Catrice Cosmetics, Norda Shop

Wine Partner: Casa de vinuri Cotnari

Official Car: Autoworld

Print Partner: Mindshop

Official Coffee: Meron

Food Partner: Subway

Flowers By: Gradina cu lalele

 

 

Nora Călbază, Junior Project Manager: 0746879465, nora@thewoman.ro

Iulia Pascal, PR & Marketing Manager: iulia@liberoevents.ro

10.5.2018