The Woman Connect

Evenimente dedicate leadershipului feminin in 3 judete noi

 

O serie de evenimente sub amprenta The Woman care sustin dezvoltarea antreprenoriala si de business a liderilor feminini se anunta pentru perioada urmatoare in judetele Alba, Bihor, Iasi. De la conectare cu propria persoana si deconectare de la cotidian pana la zile dedicate discutiilor despre echilibru intre cariera si familie, leadership si crearea brandului personal cu personalitati nationale.

Propunerea lunii august – experienta unui weekend complet la The Woman Connect

Ultimele 5 locuri disponibile pentru a experimenta starea linistita de concediu timp de 3 zile, intr-o locatie unica in Europa, unde sunt propuse activitati precum yoga, golf, dar si speakeri motivationali care sa inspire liderii feminini. Acestia sustin workshop-uri despre stil, energie, construirea imaginii personale.

The Woman Connect, timpul de relaxare si escapada din mijlocul orasului, reuneste 30 femei lider, in perioada 10-12 august, in judetul Alba, la Theodora Golf Club. Organizatorii au limitat numarul de inscrieri, ultimele cinci locuri disponibile sunt accesibile aici:  www.thewoman.ro/registration/.

26.7.2018