Te întrebi unde să-ți petreci luna de miere? Iată câteva oferte!

Te întrebi unde să-ți petreci luna de miere? Iată câteva oferte!

 

Sunteți acel cuplu căruia îi place să petreacă timp împreună stând pe o plajă cu nisipul auriu și umbrele de paie, într-un colț de lume  unde ați visat amândoi să ajungeți? Sau preferați să vă aventurați  pe o insula departe de casă unde să descoperiți lucruri noi sau să vă redescoperiti pe voi?

Exact, vorbim despre destinațiile perfecte pentru luna de miere. Pentru că ne dorim ca fiecare vacanță rezervată la Târgul de Turism Touristica să fie una memorabilă, venim în ajutorul tău cu cele mai bune oferte pentru anul acesta.

Riviera Maya – Cancun este una dintre destinațiile pe care o propunem. Pentru o astfel de vacanță veți plăți doar 819 Euro pentru 7 nopți cu regim de masă – All Inclusive și zbor din Madrid.

Ideală pentru distracție și relaxare, a două propunere este Maldive cu un sejur de 7 nopți, cu prețuri de la 875 euro cu mic dejun, zbor din București.

Costa del Sol suna atât de tentant! La fel ca și pretul: 315 euro cu zbor direct din București.

Însă, ofertele nu se opresc aici! Dacă 7 zile nu sunt de ajuns, atunci mărim miza la 10 nopți în Bali sau Singapore, cu cazare la un hotel de 3 stele și zbor din București. Această vacanță o puteți rezerva direct de la târg cu 1099 de euro.

Încă nu v-am convins? Atunci cum sună Antalya și Mallorca sau chiar Santorini? Haideți la Târgul de Turism Touristica să beneficiezi de ultima periodă de early booking.

Dacă pentru programarea căsătoriei iți faci rezervarea cu cel puțin 10 zile inainte, îți propunem să-ți notezi în calendar weekendul din 11-13 Martie pentru rezervarea lunii de miere ideale.

Târgul de Turism Touristica se desfășoară la Polus Center Cluj pe perioada a 3 zile iar accesul vizitatorilor este gratuit. Evenimentul este organizat de către Libero Events.

25.2.2016