T Gym întâmpină vara cu SuperFit Games Team Series

După succesul ediţiilor anterioare, T Gym pregăteşte o nouă provocare pentru toţi pasionaţii de sport – competiţia “SuperFit Games Team Series”, aflată la a treia ediție dedicată echipelor.

“T Gym SuperFit Games” este o competiție sportivă ale cărei exerciții au la bază mișcări funcționale variate, executate la intensitate mare, cu scopul de a testa rezistenţa cardiovasculară și musculară, forța, flexibilitatea, coordonarea, agilitatea, echilibrul și precizia participanților.

Competiţia va avea loc pe data de 26 mai, începând cu ora 09:30, prima proba avand loc in Parcul “La Butuci” din cartierul Grigorescu. De-a lungul zilei, cele 15 echipe se vor deplasa în alergare către Parcul Cetățuia, apoi către Piața Avram Iancu, Parcul Aleea Slănic, urmând ca punctul de finish să fie la Baza Sportivă Gheorgheni. În fiecare din cele 5 locații membrii echipelor vor avea de înfruntat câte o probă pregătită de organizatori. Fiecare echipă este compusă din 4 atleți, dintre care minim 1 fată și minim 1 băiat.

Premiile oferite în cadrul competiţiei sunt: Locul 1 – 2500 RON, Locul 2 – 1600 RON, Locul 3 – 900 RON

“Obiectivul T Gym SuperFit Games este de a promova spiritul competitiv şi autodepăşirea, antrenamentele funcţionale personalizate în stilul T Gym, dar şi conştientizarea beneficiilor de a introduce sportul ca şi obicei cotidian.

În plus, concursul nostru oferă oportunitatea celor care vor lua parte să interacţioneze cu persoane care împărtăşesc un stil de viaţă activ şi sănătos. După succesul avut la ediţiile trecute, acum vrem şi trebuie să ridicăm ștacheta. Probele vor fi de nivel mediu, astfel încât să poată fi făcute în siguranţă de oricine.

Garantăm la final o stare de bine în rândul concurentilor, indiferent de locul ocupat la final. Nu pot incheia fără să mulţumesc sponsorilor şi partenerilor noştri pentru susţinere.”, a declarat Tiberiu Băiţă, Director Organizatoric şi Arbitru “SuperFit Games”.

Despre T Gym

Devotamentul, profesionalismul și gândirea “out of the box“ sunt doar câteva dintre caracteristicile sălii. Pe principiul “Train insane or remain the same“, la T Gym antrenamentele sunt aduse la un alt nivel, înlocuindu-le pe cele convenționale. Mai mult, T Gym nu înseamnă doar o sală de fitness, ci și o comunitate.

25.5.2018