Nobila Casa, an aniversar

De 20 de ani impreuna cu tine! – un an intreg dedicat calatoriei alaturi de clientii sai a unui brand util pentru casa, perfect pentru cadou: Nobila Casa, an aniversar

 

 

Anul 2019 reprezinta pentru brandul Nobila Casa implinirea a 20 de ani de prezenta in Romania prin articolele sale din domeniul HOME & DECO. Alaturi de clientii sai din 1999 cu o gamă bogată de accesorii ce urmaresc trendurile din toată lumea, pasiune pentru stil dar accesibilitate si perseverenta pentru a multumi cei mai exigenti cumparatori, anul aniversar va aduce concursuri, activitati speciale, produse de colectie si o comunicare in jurul ideii de #impreunacutine.

 

In cele 16 locatii din Romania dar si in mediul online, Nobila Casa va sarbatori ocazia prin desfasurarea unei campanii ce va avea in centru cei “20 de ani impreuna cu tine!” Evenimentele au inceput deja cu luna februarie si concursul de design de produs aniversar, prin care artiști, designeri și pasionați de lucrurile handmade au fost provocati sa creeze o noua cana ce va aparea si pe rafturile magazinelor Nobila Casa purtand numele creatorului.

 

 „20 de ani #impreunacutine, adica alaturi de clientii nostri, ne-au invatat cateva lucruri. Printre ele, ca sunt creativi, inspirati de frumos si mereu gata sa transforme masa, bucataria sau cadourile in momente de exprimare ale personalitatii lor. De la recunostinta pentru aceasta alegere pe care o fac constant ei, ne-am inspirat pentru a concepe tema centrala a anului aniversar si toate activitatile pe care le pregatim, alaturi de clientii nostri. ”- Agnes Gundisch, Director Executiv MENDOLA PRO SRL

 

Tema centrala “20 de ani impreuna cu tine!” se va regasi intr-o serie de evenimente care vor explora ideea activitatilor pe care de-a lungul timpului si in continuare Nobila Casa le realizeaza alaturi de clientii sai: De 20 de ani decoram impreuna, De 20 de ani gatim impreuna, De 20 de ani daruim impreuna, De 20 de ani petrecem impreuna.

 

In ton cu aceasta idee si venind aproape de toate varstele, Nobila Casa este partenerul principal de anul acesta al concertului DISCOTECA ’80 care va avea loc sambata, 21 septembrie 2019, la Sala Polivalenta – BTarena din Cluj-Napoca. Pe scena Discoteca ’80 vor canta THOMAS ANDERS & MODERN TALKING, MILLI VANILLI, SABRINA, SILENT CIRCLE SI OTTAWAN! Aflat la a treia editie, concertul Discoteca ’80 are in centru retrairea atmosferei muzicale din anii ’80 si, pana acum, a adus – de fiecare data in fata unor sali pline cu mii de fani – artisti precum Ricchi e Poveri, Boney M, Alphaville, Sandra, Bad Boys Blue, Samantha Fox sau Londonbeat. Informatii detaliate despre concert aflati de pe www.discoteca80.ro.

Atat in magazine cat si online, incepand cu luna iunie, se vor lansa serii de signature items  – articole vedeta – din categoriile Living, Arta Mesei si Bucatarie. Iar noile ambalaje aniversare, cat si concursurile speciale venite cu aceasta ocazie vor multumi atat clientii existenti, dar si pe cei care acum descopera brandul Nobila Casa si se alatura campaniei #impreunacutine.

 

Se vor organiza, in orasele cu magazine Nobila Casa, workshopuri pentru clientii nostri pasionati de aranja masa. Si se pregatesc o serie de video aniversare care sa exprime ceea ce brandul de 20 de ani construieste alaturi de clientii sai si in care acestia sa se regaseasca.

 

“Am selectat deja produsele preferate de-a lungul timpului de clientii nostri fideli, de cei mai pretentiosi, de cei cu inclinatii catre o viata insta sau cu pasiune pentru decoratiuni si arta mesei. Vom aduce in magazine ambalaje aniversare pentru aceste produse si premii ca invitatii la Discoteca 80 sau seturi complete aniversare. Vom comunica intens pe social media prin video si concursuri, si anticipam cu entuziasm cele cateva activitati speciale pentru orasele unde se afla magazinele noastre.”  – Maya Raicu, Marketing Manager MENDOLA PRO SRL

 

Campania video se lanseaza incepand cu luna aprilie, iar concursurile care vor insoti aceste lansari pot fi urmarite pe pagina de Facebook a brandului.

 

Nobila Casa doreste sa sarbatoreasca acest pas important spre viitor, primii 20 de ani de activitate petrecuti alaturi de pasionatii de frumos, de decoratiuni si de cadouri. O viziune care se extinde si se regaseste atat in produsele selectionate cat si in comunicarea evenimentelor din anul aniversar.

 

Despre Nobila Casa

Nobila Casa este un lant de magazine, de decoratiuni interioare din domeniul HOME & DECO. Acesta isi desfasoara activitatea sub firma Mendola Pro Srl. ce face parte din grupul de firme Mendola Investment Group.

Brandul Nobila Casa a luat nastere in anul 1999 la Cluj-Napoca, fiind o afacere de familie.

Se concentreaza sa accentueze caldura caminului si a stilului personal prin toata gama de articole de care ai nevoie pentru amenajarea caminului cat si posibilitatea de a achizitiona cadoul pe placul persoanei dragi.

In 2019, lantul magazinelor numara 16 locatii in 14 orase: Sibiu, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Targu Mures, Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Zalau, Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Arad, Satu Mare si Sfantul Gheorghe.

Mai multe detalii puteti gasi accesand pagina de web: www.nobilacasa.ro

19.3.2019