MMA – Mixed Martial Arts EAGLES FIGHTING CHAMPIONSHIP

Sambata, 26 mai 2018, a avut loc cea de a 9-a editie a Galei Profesioniste de MMA – Mixed Martial Arts EAGLES FIGHTING CHAMPIONSHIP. Evenimentul a avut loc la Chisinau si a cuprins 14 lupte.

MMA Transilvania Cluj-Napoca a facut deplasarea cu sportivul Ion Surdu si cei doi antrenori principali, Haidu Sebastian si Prian Tudor.

Ion Surdu a reusit sa il invinga pe Moldoveanul Ariton Cula, in cel ami spectaculos meci de MMA, dupa 3 reprize de 5 minute. Lupta lui Surdu a fost apreciata de catre toti cei care au fost prezenti in sala Manej Arena, fiind cea mai spectaculoasa lupta dusa in picioare. Ion Surdu a demonstrat inca odata ca este unul dintre cei mai importanti luptatori la categoria 77 kg, din Romania, prin varietatea de lovituri de brate si picioare.

Aritom Cula a fost un adversar foarte puternic care, desi a incasat multiple lovituri de coate si genunchi, a reusit sa duca meciul pana la terminarea timpului regulamentar.

Ion Surdu a fost sustinut de o mare comunitate de Moldoveni, el fiind nascut in localitatea Serpeni, Anenii Noi in Republica Moldova.

Presedintele Clubului Haidu Sebastian le multumeste antrenorilor Tudor Prian, Pop Claudiu, Prian George, Porutiu Flavius dar si celor care au sustinut material deplasarea la acest eveniment: Kerato Instal, Coral Impex si Q Boutique Luxury Eyewear. Multumim SmartMoveCrossfit pentru pregatirea fizica a sportivului, MAKKO SUITS pentru imbracamintea exemplara oferita luptatorului, DESPADA si RESERVE sunglases pentru perechile de ochelari.

4.6.2018