Leadership si antreprenoriat la The Woman

Leadership si antreprenoriat la Conferinta de Leadership Feminin The Woman: ”Business-ul clientilor este cel mai important pentru ei, iar business-ul lor devine cel mai important pentru noi

 

Conferinta de Leadership Feminin The Woman reuneste in 10 martie la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca peste 350 de participante care vor lua parte la dezbateri din domeniul antreprenoriatului, leadershipului si mediului de afaceri, oferite de femei lider.

”Femeia lider esti tu!” reprezinta tema principala a celei de-a cincea editii a evenimentului surprinsa prin workshop-uri, prezentari si paneluri de debate. Agenda evenimentului cuprinde o dimineata dedicata workshop-urilor, urmata de sesiuni de dezbateri care se vor axa pe viata unui lider, pasii spre succesul in business, importanta brandingului personal si sursele de finantare a businessului.

Punctul culminant se regaseste in Gala Premiilor, unde 10 femei vor fi premiate pentru activitatea intreprinsa in cadrul comunitatii, imaginea construita de-a lungul timpului, dedicarea fata de domeniul de activitate, promovarea brandului personal sau rezultatele financiare obtinute.

Femeia lider a mediului de afaceri

Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul bancar, Oana Delia Radu este Director Grup Retail Cluj la Raiffeisen Bank si are in subordine 16 agentii pe care le coordoneaza. Din 2011 de cand ocupa aceasta functie, Oana priveste clientul ca o sursa de inspiratie, incearca sa il cunoasca si sa il ajute in gasirea ofertei bancare potrivite. „Business-ul clientilor este cel mai important pentru ei, iar business-ul lor devine cel mai important pentru noi”, afirma Oana.

Drumul managementului se cladeste avand la baza pasiunea. Oana Delia Radu a absolvit Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, dar fiind o fire ambitioasa, s-a angajat in anii studentiei la Radio Contact unde a activat ca reporter si redactor 4 ani. Timp de 10 ani, Oana Delia Radu a ocupat functii precum Consilier Clienti, Director Agentie, Director Zonal, iar astazi, aceasta ocupa functia de Director Grup Retail Cluj la Raiffeisen Bank. Aceasta se implica in actiuni de voluntariat pentru a ajuta comunitatea, vorbeste limbile engleza si franceza si vede lumea din jurul sau intr-o maniera optimista.

Un alt exemplu de femeie manager de succes este Daniela Budurea, numita in functia de Country Director Western Union pentru Romania si Bulgaria in iunie 2014. Ea revine ca lider al operatiunilor de business Western Union pe pietele din Romania si Bulgaria dupa o perioada de doi ani in care a coordonat segmentul retelelor de agenti postali pe zona Europei Centrale si de Est si a Europei de Sud. Daniela Budurea are ca principala responsabilitate continuarea extinderii retelei de locatii ale Agentilor din regiune, precum si diversificarea pe mai departe a mixului de canale prin care consumatorii au acces la serviciile Western Union, cu accent pe canalele electronice.

Cunoscuta pentru pasiunea sa pentru antreprenoriat, Oana Toiu a fondat Social Innovation Solutions, un butiq romanesc de facilitare si consultanta in inovatie si antreprenoriat social. A livrat programe de training in Romania, Austria, Slovacia, Republica Ceha, Rusia si Ungaria, iar   conceptul Mesteshukar ButiQ, la care a adus un real aport, a fost desemnat unul dintre cele mai bune 10 idei de inovatie sociala din Uniunea Europeana in 2012.

Femeile de succes se intalnesc la Cluj-Napoca

15 speakeri precum Monica Birladeanu (actrita si antreprenoare), Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat), Ingrid Vlasov (designer vestimentar), Maria Metz (Senior Vice President EBS Romania), Stefana Cazan (Sales&Marketing Manager Romania Maxx Royal), Oana Marinescu (Fondatoare&Managing Director OMA Vision) Raluca Michailov (Director General BP Publishing Media), Paula Herlo (Senior corespondent si Producator „Romania te iubesc!”), Loana Comsa (consilier psihologic&coach), Stela Toderascu (Commercial Marketing Director AVON Romania&Moldova), Cristina Savuica (Country Manager Lugera), Larisa Petrini (Health Coach) vor lua cuvantul la eveniment.

Conferinta de Leadership Feminin The Woman va fi moderata de catre Roxana Dobrescu (Senior HR Manager AVON Romania&Moldova), iar Gala Premiilor va fi prezentata de Constantin Trofin (Realizator TV) si Nina Moldovan (CEO Liberty Technology Park).

Evenimentul este organizat de Libero Events, iar inscrierile au loc pe site-ul www.thewoman.ro, termenul limita fiind 8 martie 2016.

Companiile care au inteles aportul pe care femeile de afaceri il au in dezvoltarea societatii si a mediului de afaceri si care sustin acest eveniment sunt:

Partener principal: Raiffeisen Bank

Sponsor: AVON, Bijuteria Teilor

Powered by: Maxx Royal

Recommended Travel Partner: Paravion

Official Car: RMB, Mercedez-Benz

Official Coffee: Meron

Premium Media Partner: Forbes

Parteneri: Impress, Mediatic, Ciao Bella, Sabion, Magic FM, Vavian Pharma, MAC, Cosmetic Plant, Canar, Liberty Technology Park, Centrul Ortodontic Cluj, Vania Szasz, Centrul Medical Sanconfind, Chic Ville, EuroGSM, Paper Concept, United Business Center, Sublime, Angela Ciobanu, Marty Restaurants, Tokyo Japanese Restaurant, Zelist Monitor, Duchess, VenArt, Triodeluxe, Active Beauty, Salad Box, Produs de Cluj, Mesteshugar Boutique, Jai Dam, Noah, Agentia TAS, Chic Bijoux.

6.3.2016