Biodanza – Dansul Vieții

Biodanza – Dansul Vieții : conferință gratuită, 22 martie, Cluj-Napoca

 

CE ESTE BIODANZA?

BIODANZA este o şcoală, un sistem de valorificare a imensului potenţial genetic uman prin  creşterea vitalităţii, creativităţii, entuziasmului, afectivităţii si sexualităţii. Este un sistem definit de Rolando Toro, psiholog , antropog, poet si pictor chilian în anii”60. Biodanza este un sistem integrativ de re-educare afectivă, de reconstituire organică, de integrare umană, de re-învăţare a funcţiilor organice ale vieţii. Metoda constă în inducerea stărilor de VIVENCIA ( trăire profundă în AICI ŞI ACUM) prin intermediul muzicii, a mişcării şi a întâlnirilor în grup. ( exista 40 de şcoli Biodanza în întreaga lume). Datorită efectelor vizibile asupra corpurilor fizic, mental şi emoţional, prin relaxarea si conexiunea pe care le creează între oameni, Biodanza se numără printre cele mai eficiente instrumente de dezvoltare umană.

FACILITATOR:

Liliana Cosbuc, profesor-formator la Școala de Biodanza de la Milano.

 

LOCAȚIA – BBS Life, str. Moților 102

Accesul este gratuit, recomandăm inscrierea prin completarea formularului următor, intrucât numărul de locuri este limitat :

https://goo.gl/q46I6V

 

Vă așteptăm să experimentați Biodanza, celebrând viața AICI și ACUM, intr-un cadru plin de siguranță și de iubire necondiționată !

Adresa evenimentului