Cum ne ajutăm copiii să își dezvolte încrederea în sine și să fie fericiți

Conferința „Cum ne ajutăm copiii să își dezvolte încrederea în sine și să fie fericiți”

 

Fiecare părinte își dorește să își vadă copilul reușind în viață, în profesia aleasă, alături de partenerul de viață ales. Fiecare părinte își dorește să își vadă copilul fericit, dar din prea multa iubire, putem face mari greșeli. O stimă de sine stabilă, o imagine de sine realistă, o bună încredere în sine sunt elemente-cheie pentru succesul copiilor noștri. Caracterul și conduita definesc personalitatea și pot fi modelate prin educație.

 

Cum ne ajutăm copiii să își dezvolte încrederea în sine și să fie fericiți? O conferință despre cum să ne educăm copiii în așa fel încât:

– Să aibă încredere în ei înșiși și să depășească adversitățile găsind soluții la

problemele lor.

– Să își descopere interesele și pasiunile și să trăiască în mod autentic.

– Să își dezvolte motivație interioară și să își stabilească obiective pe care să le poată îndeplini.Implicarea și un bun management al celei mai prețioase resurse și anume timpul, ne ajută să ne îndeplinim cu succes obiectivele propuse, iar reziliența ne ajută să facem față stresului și situațiilor care ne încearcă greu în viață.

 

Despre toate acestea și nu numai vom vorbi pe larg la întâlnirea cu psihologul Irina Petrea la conferința pe care o va susține în data de 28 Martie 2017, începând cu ora 18:00 la Cluj-Napoca.Participând la acesta conferinta, părinții vor avea posibilitatea de a primi informații valoroase, aplicate și verificate în relația cu copiii, de la un specialist în domeniul parenting-ului. În plus, vor putea adresa întrebări, oferindu-li-se lămuririle necesare în problemele ridicate.

 

Important de precizat este faptul că participarea este posibilă numai pe baza

înscrierii prealabile.

 

Mai multe informaţii referitoare la eveniment sunt disponibile pe site-ul dedicat: http://unparintemaibun.ro/portfolio/cluj-napoca-conferinta/

 

Echipa „Un parinte mai bun” proiect AFDC Cluj

tel: 0748154838/ 0754964852

mail: info@unparintemaibun.ro

site: www.unparintemaibun.ro

Pagini facebook: Un parinte mai bun

Ghid Un parinte mai bun

10.3.2017