Cum asiguram viitorul educational al tinerilor romani in aceasta perioada

Cum asiguram viitorul educational al tinerilor romani in aceasta perioada?

100+ institutii educationale vin cu raspunsul la Virtual RIUF!

 

Incertitudinea cu privire la situatia examenelor sau a anului scolar nu poate fi eliminata. Institutiile educationale din tara si din afara aleg sa actioneze in aceste momente si aduc solutii construite ca raspuns la provocarile actuale, precum: noi criterii de admitere, adaptari ale modelului educational sau consiliere gratuita de studiu si cariera. Pe 8-9 aprilie, participantii care vor sa primeasca suport si informatii de actualitate vor putea beneficia de acestea si multe alte avantaje de studiu la Virtual RIUF, primul eveniment educational virtual din tara. In premiera, tinerii isi pot scrie viitorul din propria casa, unde exploreaza beneficiile evenimentul educational ca in realitate.

 

Tinerii romani primi raspunsuri cu privire la perspectivele lor de studiu pe 8 si 9 aprilie

 

RIUF – The Romanian International University Fair este cel mai mare eveniment educational din Europa de Sud si de Est. Pentru a oferi in continuare informatii complete despre cele mai bune optiuni de studiu si dezvoltare personala din tara si din afara, RIUF inoveaza si vine in sprijinul celor care vor sa gaseasca exact programul potrivit de licenta, master sau doctorat. Pe 8 si 9 aprilie Virtual RIUF le aduce raspunsuri si suportul de care au nevoie pe cale digitala, pentru a-i sustine sa isi continue studiile in detrimentul tuturor obstacolelor.

 

Cei prezenti in online la eveniment vor putea accesa si compara usor resurse de studiu din peste 20 de domenii. Arhitectura, inginerie, comunicare, IT sau medicina sunt cateva dintre industriile in topul cerintelor pe piata muncii, domenii reprezentate intr-un singur loc de peste 7.000 de programe de studiu – cea mai mare varietate pentru un eveniment de acest tip din tara noastra.

 

Virtual RIUF pune la dispozitia participantilor si consiliere gratuita in studii si cariera. Astfel, acestia pot profita de ocazie pentru a primi sprijin in a-si consolida visul pe mai departe. Discutand cu echipele de consilieri si descoperind mai multe despre optiunile pe care le au, pot planui mai bine pe viitor obiectivele pe care vor sa le indeplineasca.

 

Informatiile de studiu direct de la sursa, care anticipeaza consecintele acestei perioade

 

La Virtual RIUF, vizitatorii au ocazia sa discute live cu reprezentantii a peste 100 de institutii educationale din tara si din afara. Astfel, cei care au intrebari si temeri cu privire la viitorul lor de studiu vor primi direct de la sursa informatii actuale si care vin in suportul lor.

 

Peste 12 institutii de top din Romania asteapta sa discute la standul lor virtual cu cei interesati. Participantii pot descarca direct pe propriul calculator resursele pe care le pun la dispozitie expozantii, pot discuta live pe chat sau video call si pot primi raspunsuri rapide la intrebarile legate de admitere, burse, surse de finantare, viata in campus sau programe de licenta si masterat.

 

Pentru cei care isi doresc sa studieze in afara insa nu stiu sigur daca vor sa faca acest pas, evenimentul vine cu solutii de studiu din tara cu avantaje internationale.

 

EA – The Entrepreneurship Academy este singura facultate de antreprenoriat din Europa de Sud Est iar programa sa este realizata in parteneriat cu Team Academy Olanda. Academia Europeana pentru Asistenti Medicali este facultatea care are la baza modelul educational britanic, construit alaturi Coventry University – facultate cu distinctii la capitolul predare sau satisfactia studentilor. Vizitatorii pot afla la eveniment cum pot beneficia de moduri alternative de finantare, pentru a acoperi pana la jumatate din taxa de scolarizare la aceste doua institutii.

 

UK este destinatia preferata de tinerii romani care aleg sa studieze in afara. Pentru cei care vor sa stie cum pot aplica in Marea Britanie chiar si dupa BREXIT sau cum situatia pandemiei COVID-19 va afecta anul scolar, ei vor putea afla toate informatiile de la cele peste 33 de institutii din Marea Britanie. O mare parte dintre aceste institutii au pus in aplicare solutii pentru a sprijini aplicantii sa isi atinga visul de a studia in campusul lor si vin la Virtual RIUF sa discute cu cei interesati despre cum pot aplica usor si online, cum pot fi admisi pe baza notelor din clasa a 11-a sau cum pot accesa burse si alte surse de finantare.

 

Olanda, Germania, Danemarca sau SUA sunt si ele destinatii de top pentru tinerii romani care aleg studiile in afara si parte din cele 10 tari reprezentate in online la Virtual RIUF.

 

Toate aceste solutii vin in sprijinul tinerilor romani, pentru a-i sustine ca in aceasta perioada marcata de nesiguranta sa poata lua cele mai bune decizii educationale pentru viitorul lor.

Peste 10.000 de persoane s-au inregistrat deja pe 8-9 aprilie la Virtual RIUF, iar inscrierile sunt deschise inclusiv in zilele de eveniment.

 

 

 

Despre Grupul EDUCATIVA

 

EDUCATIVA este un grup de organizatii non-guvernamentale si companii ce dezvolta produse si servicii educationale care ajuta tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare personala.

Printre proiectele Grupului EDUCATIVA se numara serviciile de consiliere educationala EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizata de inscriere la universitati din Romania, AdmitereOnline.ro, dar si EA – The Entrepreneurship Academy, Academia Europeana pentru Asistenti Medicali si  Optiuni de Cariera.

7.4.2020