Clujenii își cumpără în acest weekend vacanțele de vara!

Clujenii își cumpără în acest weekend vacanțele de vara!

Beneficiaza de ultimele mega reduceri!

 

Au mai ramas doar doua zile pana la evenimentul care va trimite in vacanta. Targul de Turism Touristica isi deschide portile la Polus Center, pentru trei zile consecutive. In perioada 11-13 martie, agentiile de turism aduc în atenția turistilor sute de reduceri si vin cu cele mai bune propuneri pentru destinatii dorite.

Principalele aspect de la targ vor fi ofertele early booking. Acestea mai sunt valabile pana la sfarsitul acestei luni. Asa ca aveti la dispozitie putin timp pentru a alege o destinatie placuta la preturi reduse!

Una dintre cele mai cautate destinatii este Turcia. Puteti sa rezervati un sejur de 7 nopti la hotel de 3*, all inclusive, cu preturi incepand de la 290 de euro!

Martie este intr-adevar luna reducerilor turistice, asadar un sejur de 5 nopti in luxosul Dubai, la First Central Hotel Suites 4* + Mic dejun de la 419 € este cadoul perfect. Iar surpriza nu se incheie aici, pentru ca zborul poate fi direct de la Cluj.

Ideală pentru distracție și relaxare, ca propunere turistică este și Maldive, cu un sejur de 7 nopți, cu prețuri de la 875 euro cu mic dejun, zbor din București.

Costa del Sol suna atât de tentant! La fel ca și pretul: 315 euro cu zbor direct din București.

Pentru mai multe oferte si propuneri de vacante, ne vedem de vineri dimineata la Polus Centrer.

Targul de Turism Touristica vine cu o experienta de 14 editii, asadar este pregatit pentru orice pretentie.

Târgul de Turism Touristica este organizat de Libero Events și are loc în perioada 11-13 martie, în acest weekend. Accesul vizitatorilor este gratuit.

9.3.2016