Cea mai scumpă rochie de mireasă, expusă la Love & Marriage Expo

Cea mai scumpă rochie de mireasă, expusă pentru prima dată la Târgul de nunți Love & Marriage Expo

 

Când vine vorba de nunta anului 2019, aducem în discuție elemente precum bun-gust, rafinament și exclusivitate.

Cum ar fi să porți cea mai scumpă rochie de mireasă din România?

Această întrebare a fost și deviza creatorilor ei. Pentru prima dată în cadrul târgului de nunți Love & Marriage Expo din 18-20 ianuarie 2019, ce are loc la Wonderland Cluj Resort, Legendary expune cea mai scumpă rochie de mireasă din România.

Pentru viitoarele mirese este un moment oportun de a lua parte la acest târg. Pe lângă trendurile și cele mai recente tendințe prezentate de fiecare expozant în parte, acestea se pot bucura de creații și accesorii pe care le pot observa în detaliu.

 

Cristina Spătar, cunoscută ca regina RNB-ului românesc, prezintă colecția vestimentară REGINA în cadrul Târgului de nunți Love&Marriage Expo

Cunoscuta artistă aduce în atenția publicului rochii spectaculoase și ținute care atrag atenția în această zi memorabilă a mireselor și a mirilor. De la sacouri și fuste conice la corset din dantelă și rochii în care accentul cade pe finețea croiului sau pe culorile propuse de designer, colecția Regina este adusă în atenția participanților de către Cristina Spătar.

 

Furnizori de top într-un cadru de poveste: Wonderland Cluj Resort

Organizatorii acestui târg, Libero Media, au ales ca locație de desfășurare un loc special, la 15 minute de centrul Clujului: Wonderland Cluj Resort. În 18-20 ianuarie 2019 viitorii miri se vor întâlni în acest cadru magic cu expozanți recunoscuți în domeniul în care activează.

Târgul de nunți Love & Marriage Expo aduce în atenția publicului și workshop-uri dedicate viitoarelor mirese, cu nume sonore din industrie, precum Geta Ungurean.

Pe parcursul evenimentului, viitorilor miri le este recomandat să își gestioneze atenția spre ceea ce doresc ei să ofere invitaților, dar și lor înșiși: o experiență de neuitat și organizarea nunții mult visate cu ajutorul celor trei zile de expoziție.

Înscrierile continuă pe site-ul: www.loveandmarriage.ro.

—-

Despre Libero Media

Libero Media este agenția de publicitate full service, ce oferă clienților săi, încă din anul 2009, servicii integrate de marketing online și offline, comunicare și relații publice, concept și organizare de evenimente corporate și private, facilitare personalizare materiale publicitare, reușind astfel să acopere zonele de ATL, BTL, TTL și New media.

10.1.2019